Wil je graag showresultaten halen met jouw alpaca’s en de bloedlijnen van jouw alpaca kudde verbeteren of aanvullen?

Dan kan je bij ons terecht voor de aankoop van kwaliteitsvolle merrietjes en/of dekkingen van onze prijswinnende dekhengsten.

Een frustratie van show fokkers is dat de aangekochte merries uiteindelijk niet vruchtbaar blijken te zijn of dat dekkingen van hengsten niet leiden tot een veulen. Bij Mandel Alpaca’s geven wij altijd een garantie op vruchtbaarheid in de verkoopovereenkomst of bij een dekking.

Vind je het soms ook moeilijk om nieuwe bloedlijnen te vinden voor je kudde alpaca’s? Ook hier kunnen wij een antwoord op bieden. Wij kopen regelmatig zelf nieuwe bloedlijnen aan en letten hierbij op de kwaliteit van de fleece, de correcte bouw van het dier, de kleur en de kleurvererving. We keuren ook op afwijkingen en eventuele huidproblemen.

Wij bieden gezonde, kwaliteitsvolle en prijswinnende dieren aan voor zowel verkoop als dekkingen en we zijn voornamelijk gespecialiseerd in alpaca’s met donkere kleuren (zwart, roan en bruin).

Voor meer info en/of bezoekje, contacteer ons via het contactformulier of bel naar Anja : 0477/744 655

Wil je de pure zachtheid en aangename warmte van alpaca knitwear kunnen voelen? Ga dan naar onze webshop: www.hug-hum.be